Activiteiten

Elke speltak (leeftijdsgroep) heeft een eigen activiteitenaanbod welke het programma wordt genoemd en wordt verspreid door de speltakleiding. De hardcopy versie van het programma is ook te downloaden via onze site of digitaal te bekijken onder de pagina Agenda. De speltakagenda kan je ook toevoegen aan je eigen agenda of snel bekijken via de Scouting App. Kijk daarvoor ook even op de pagina 'Agenda'.

Er zijn grofweg vier soorten activiteiten:

Speltakactiviteiten

Speltakactiviteiten zijn activiteiten die alleen voor de eigen speltak worden georganiseerd. Dit zijn eigenlijk de 'normale' activiteiten.

Groepsactiviteiten 

Groepsractiviteiten zijn activiteiten die voor alle leden van Tapawingo worden georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn de BoerenKoolFuif, het groepskamp/de groepdag, de Jota/Joti en Sinterklaas.  

Regionale activiteiten

Regionale activiteiten zijn activiteiten die door onze scoutingregio georganiseerd worden voor de scoutinggroepen in onze regio.Voorbeelden hiervan zijn Welpoween (voor welpen), het DWEK-weekend (voor welpen) en de Regionale Scouting Wedstrijden (voor scouts).

Landelijke activiteiten 

Landelijke activiteiten zijn activiteiten die door Scouting Nederland worden georganiseerd voor al haar leden. Voorbeelden hiervan zijn de HIT, de Scout In en Nationale Jamborees. Mocht je mee willen doen met zo'n activiteit, overleg dan even met je eigen leiding.

De activiteiten op het programma zijn activiteiten welke door de eigen speltakleiding georganiseerd en/of begeleid worden.