Ledenadministratie

De ledenadministratie wordt verzorgd door de secretaris van het groepsbestuur. HIerbij maken we gebruik van Scouts Online (ook wel SOL genoemd). Om je gegevens te wijzigen (bijvoorbeeld omdat je een nieuw e-mailadres hebt of verhuisd bent) kun je zelf inloggen op https://sol.scouting.nl. Voor wijzigingen kun je ook contact opnemen met de secretaris van het groepsbestuur via secretaris@tapawingo.nl

Inschrijven

Wanneer je graag lid wilt worden van Tapawingo mag je eerst drie keer komen kijken. Hoe het inschrijven dan precies gaat zal de leiding je vertellen, maar op de pagina "Lid worden" staat ook een heleboel handige informatie.

Uitschrijven

Wil je het lidmaatschap opzeggen, je lidmaatschap beëindigen, je lidmaatschap stopzetten, afmelden en/of je uitschrijven bij Tapawingo dan kan dat door een email naar je eigen leiding en de secretaris van het groepsbestuur te sturen. De contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina.

E-mailadressen

Binnen onze ledenadministratie hebben we ruimte voor drie e-mailadressen, namelijk:

  • Het e-mailadres van het lid;
  • Het e-mailadres van de eerste ouder/verzorger;
  • Het e-mailadres van de tweede ouder/verzorger.

Door meerdere adressen toe te voegen ontvangen bijvoorbeeld zowel de moeder als de vader aanvullende informatie over een bijzondere activiteit.

Aan de slag

Inschrijfformulier Inloggen bij ScoutsOnline Wijziging doorgeven