Agenda

Op deze pagina kan je zien wat er de komende periode allemaal in de planning staat. Je kunt hierbij kiezen om de agenda via de website te bekijken, maar je kunt hem ook importeren in je eigen (digitale) agenda of de Scouting App gebruiken.

Kies je speltak en de gewenste soort agenda

Welpen
6,5 - 11 jaar
Scouts
11 - 15 jaar
Explorers
15 - 19 jaar
Max Weber Stam
18+
Bekijk online Bekijk online Bekijk online Bekijk online
Importeren Importeren Importeren Importeren
Scouting App Scouting App Scouting App Scouting App

 

Agenda bekijken op een telefoon of tablet

Om de agenda makkelijker te bekijken kan je (1) de agenda van je eigen speltak toevoegen aan jouw eigen agenda of (2) de Scouting App downloaden voor Android of Apple.

(1). Speltakagenda toevoegen aan jouw eigen agenda

De handleiding beschrijft hoe je de agenda kunt toevoegen via Outlook, via Google Calender en via een tablet. Mocht het laden niet lukken dan kan je ook even contact met ons opnemen, vermeld dan wel je speltaknaam en de naam van je Google Account.

(2). Gebruik maken van de Scouting App

De Scouting App kan je downloaden voor Android en Apple. Ga naar de store en zoek op "scouting". Wanneer de app geïnstalleerd is zoek je in de app naar 'Tapawingo'. Wanneer je die hebt geladen kan je in de app altijd de planning van je speltak vinden. De inhoud van deze agenda is gekoppeld aan de agenda op de website en dus (bijna) altijd up to date.

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen