Vrijwilliger worden

Scouting Tapawingo Eerbeek is een vereniging die volledig op vrijwilligers draait. Zij zorgen ervoor dat kinderen elke week spetterende activiteiten kunnen beleven door bijvoorbeeld leiding te geven aan een leeftijdsgroep, maar ook door de website bij te houden, de financiën te verzorgen of door zorg te dragen voor het beheer van ons gebouw en terrein.

Die vrijwillgers hebben we niet zonder reden. Scouting biedt je namelijk een hele mooie omgeving om recreatief bezig te zijn, maar ook om jezelf verder te ontwikkelen. Je leert activiteiten organiseren, er zijn diverse cursussen die je kunt volgen, je leert goed samenwerken met anderen en je creativiteit wordt verbeterd. Het is dus niet voor niets dat vrijwilligerswerk en scouting enorme pluspunten op je cv zijn!

Wat kan je verwachten?

Als vrijwilliger bij Tapawingo Eerbeek kan je erop rekenen dat je terecht komt in een organisatie vol enthousiasme en uitdaging. Géén activititeit is hetzelfde en we bedenken regelmatig nieuwe programma-onderdelen om zo voor onze leden een aantrekkelijk programma neer te zetten. Daarnaast zijn we een unieke organisatie waar iedereen zich op zijn plek voelt.

Voor onze vrijwilligers organiseren we regelmatig speciale vrijwilligersactiviteiten. Dit varieert van een borrel na een vergadering tot een speciale thema-middagen. Kortom, genoeg te doen dus!

Ook iets doen bij Tapawingo?

WIj kunnen ons voorstellen dat het jij ook de meerwaarde ziet om actief te worden bij Tapawingo. Dat komt dan goed uit, want nieuwe vrijwillligers zijn bij ons van harte welkom. Zoals beschreven zijn de activiteiten die je kunt doen binnen scouting heel divers waardoor er voor iedereen wat wils is. Ben je creatief en kun je goed verhalen schrijven? Sluit je aan de de PR-commissie! Ben je technisch en werk je graag met je handen? Het stichtingsbestuur is altijd op zoek naar extra handjes. Werk je graag samen met kinderen? Word leiding of organiseer - af en toe - een leuke (groeps)activiteit. Ben je organisatorisch sterk? Vervul een bestuursfunctie. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, de enige beperking ben je zelf!

Om een beetje een beeld te krijgen van wat je zoal binnen scouting zou kunnen doen hebben we op deze pagina een aantal functies geplaatst. Klik op één van deze functies om meer te lezen over:

Meer informatie?

Neem voor meer informatie even contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen