Scoutinggebouw op de Veluwe

Scouting Tapawingo Eerbeek heeft de beschikking op een heel mooi karakteristiek scoutingebouw aan de rand van de Veluwe. Ons gebouw ligt op een groot terrein midden in het bos, waardoor het ook mogelijk is om bijvoorbeeld tenten neer te zetten of pionierwerken te bouwen. Verder beschikken we over een kampvuurkuil waar vuur gestookt mag worden en bieden de vele bosjes en bomen genoeg ruimte op bosspellen te doen of lekker hutten te bouwen. Vanaf ons terrein kan je diverse speurtochten in de omgeving uitzetten of, indien je een iets pittigere tocht wil, doorlopen naar de natuurgebied 'De Hoge Veluwe'. Daar sta je zo oog in oog met echte Schotse Hooglanders.

Ons scoutinggebouw ligt in de plaats Eerbeek. Dat is een plaats aan de rand van de Veluwe, met heel veel leuke activiteiten in de omgeving. Wat denk je bijvoorbeeld van een zwembad, het Nationale Politiemuseum, (heel veel) bos en een grote speeltuin? Ook de supermarkten zijn gelukkig dicht in de buurt - dat is wel zo handig voor de leiding!

Ons scoutinggebouw op de Veluwe beschikt over drie grote lokalen, die allemaal gebruikt kunnen worden als slaapzaal. Alle lokalen zijn voorzien van verwarming, maar het grootste lokaal heeft ook een sfeerverhogende open haard. Daarnaast heeft ons scoutinggebouw de beschikking over drie douches, vier toilietten, een keuken en een heuse bar. De keuken heeft vier grote gaspitten en een industriebrander en is dus prima geschikt om voor grote groepen te koken. Daarnaast hebben we drie koelkasten en twee vriezers - waarvan één barkoelkast. Kortom: ons gebouw heeft alle faciliteiten voor een geschikt scoutingkamp.

Kijk eens verder op onze site om meer te weten te komen over onze verhuurmogelijkheden. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk informatie te geven, maar mocht je nog vragen hebben dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Met ingang van 1 januari 2017 wordt onze accomodatie niet meer verhuurd. Wel is het mogelijk om onze locatie te gebruiken voor scoutingkampen of activiteiten.

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen