Installatie scouts maart 2015

Datum bericht: 2 maart 2015

Zaterdag 28 en zondag 29 februari hebben de scouts een super spannende dropping gehad, met als afsluiting de installatie van de nieuwe scouts op de zondag.

Zaterdag avond was het weer zover en stond er een dropping met overnachting op het programma. Na alle scouts te hebben geblinddoekt, werden ze in de auto gezet om een eindje te rijden. Uiteindelijk werden de scouts gedropt bij het pondje van Brummen naar Bronkhorst. Een aardig eindje lopen dus. Na een tijdje de weg te hebben gevolgd, herkenden een aantal de omgeving en was de route al gauw uitgezet. Na een mooie hike van 8 kilometer. Gelukkig bleef het mooi droog, waardoor we konden genieten van de omgeving bij het maanlicht.

Terug op het gebouw bleek de 8 kilometer precies voldoende, aangezien zelfs een spelletje voor sommigen teveel was. Na een goed glas drinken en een stuk speculaas, konden de scouts na de tanden te hebben gepoetst, lekker naar bed. De jongsten waren binnen de korstte keren in een diepe slaap, terwijl de oudsten nog wat gezellig liepen te fluisteren. Al met al een geslaagde dropping.

 
     

De zondag begon met een lekker ontbijt, waarna iedereen zijn uniform weer aantrok voor de sluiting en installatie van een aantal scouts. Alle net geïnstalleerde scouts hebben de belofte opgezegd en zijn verwelkomd door de patrouille leider. En zo is het weekend mooi afgesloten.

Bekijk hier het volledige foto-album.

Heb jij op scouting ook iets meegemaakt waar je graag over wilt vertellen? Stuur je bericht naar logboek@tapawingo.nl!

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen