De nieuwe welpenleiding stelt zich voor!

Datum bericht: 5 januari 2015

De middagwelpen hebben binnenkort twee nieuwe leidinggevenden: Coen Hergwegh en Rien de Vries. Hieronder stellen zij zich voor aan jullie.


Vanaf aankomend jaar ga ik (Coen Herwegh) samen met Rien de Vries en Pascal van Gelder leiding geven bij de middagwelpen. Rien en ik volgen hiermee Maarten op, omdat hij gestopt is.


Ik ben 18 jaar oud en doe de HBO studie security management, ik werk bij de Jumbo in Eerbeek en verder is mijn grootste hobby natuurlijk scouting!
Zelf ben ik al vanaf mijn elfde lid van Tapawingo en dit ben ik nog altijd met veel plezier.

Samen met Rien ben ik nog steeds lid bij de explorers, maar wij vonden het beiden tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Ik denk (en daar gaan wij zeker ons best op doen) dat wij met z’n drieen een leuk programma voor uw kind gaan neerzetten voor de aankomende jaren!


Ik ben Rien de Vries, 18 jaar en studeer Pedagogisch werk in Zutphen. Ik ben als welp begonnen bij Tapawingo en ben nog steeds lid. Op dit moment ben ik voorzitter van de Explorers.

Ik (en Coen) zijn door Mathijs gevraagd om samen met Pascal en Coen de welpen te gaan draaien en na een paar keer kort mee gelopen te hebben gaan we deze uitdaging aan. Naast scouting ben ik ook veel buiten met een andere Jeugdbond, de JNM Jongeren in de Natuur. Hier ben ik actief in het regio bestuur en in het Promotie team.

Samen met Coen en Pascal hoop ik dat we een leuk en gezellig leiding team kunnen vormen om een leuk spel aanbod te kunnen aanbieden aan de welpen.


 

Rien en Coen, heel veel plezier en succes de komende tijd! Wil jij graag kennismaken met de nieuwe welpenleiding? Kom dan een keer bij de welpen kijken!

 

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen