Tapawingo ontvangt 500,- van Dekamarkt Eerbeek

Datum bericht: 20 december 2013

Op donderdag 19 december ontving Tapawingo van Dekamarkt Eerbeek een prijsbedrag van maar liefst € 500,-. Tapawingo was deze dag samen met andere goede doelen uitgenodigd om bij de bekendmaking van de uitslag aanwezig te zijn. Naast de vertegenwoordigers van de drie goede doelen uit Eerbeek waren er ook vertegenwoordigers van de goede doelen uit Brummen, Doesburg, Rheden en Arnhem aanwezig. Een gezellig verzameling van vertegenwoordigers van allerlei verenigingen en stichting.

Het geld wordt gebruikt om de picknickbanken deels te vervangen en deels te repareren. Tapawingo heeft namelijk veel materiaal in eigen beheer van klimnetten tot klimtuigjes, van zeecontainers tot voetballen, van stoelen tot tafels. Al dat materiaal betekent dat er ook onderhoud moet plaatsvinden. Zo nu en dan moet het materiaal vervangen of gerepareerd worden. Deze keer zijn onze picknicktafels aan de beurt.

Onze picknicktafels gaan al vele jaren mee. Zo lang ik me kan herinneren hebben we deze picknicktafels al op onze scouting. Dat betekent ruim 20 jaar. De tafels gebruiken we voor allerlei doeleinden. Voor de jongsten om aan te knutselen, voor de oudsten om bordspellen op te doen. ’s Zomers gebruiken we ze buiten en ’s winters staan ze binnen. Al dat gebruik betekent dat we ze nu echt moeten repareren of vervangen. Met het gewonnen geld kunnen we ze nu vervangen en repareren.

Dit is allemaal mogelijk door de actie ‘wensen komen uit’ van de Dekamarkt keten. Dekamarkt Eerbeek heeft Tapawingo uitgekozen als één van de drie goede doelen. Naast Tapawingo deden ook dierenpark Kiboe en CBS de Enk mee. Winkelend publiek ontving bij bepaalde actieproducten een aantal wensmunten en deze konden ze aan één van de drie doelen schenken. Het doel met de meeste munten, Kiboe, ontvangt € 1000, het tweede doel, CBS de Enk, ontvangt € 750 en het derde doel, Tapawingo ontvangt € 500.

Een prachtige actie van Dekamarkt Eerbeek dat maar weer eens laat zien dat de Eerbeekse ondernemers ook een warm hart toedragen aan verenigingen. 

Roy Noordhoek
Secretaris Tapawingo

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen