Jota/Joti 2013

Datum bericht: 10 oktober 2013

Beste welp, scout, explorer of stamlid,

Zaterdag 19 oktober staat de JOTA/JOTI weer op het programma. Dat is een (inter)nationaal weekend waarin scouts over de hele wereld contact met elkaar proberen te leggen. JOTA is een afkorting voor "Jamboree on the Air", wat betekent dat scouts tijdens dit weekend contact met elkaar leggen via de zendmast. "JOTI is een afkorting voor "Jamboree on the Internet", waarbij je natuurlijk kunt denken aan chat, Facebook of e-mail.

Op 19 oktober is er voor alle leden van Tapawingo een programma georganiseerd. Die dag kunnen jullie kennis maken met alle manieren die er zijn om met andere scouts contact te leggen. Hoe we dat precies gaan doen is natuurlijk nog een verrassing. Wat is het belangrijkste voor die dag?

  • De opkomst is van 10:00 tot 15:00 uur. We verzamelen bij het troephuis.
  • Neem je fiets, een slot en een lunchpakket (denk aan wat te drinken) mee. Denk indien nodig aan een regenpak.
  • Voor deze ene keer is het ook toegestaan om je smartphone mee te nemen (graag zelfs).
  • Om 15:00 uur is de opkomst afgelopen. Je kunt dan nog tot ongeveer 16:30 uur blijven om te zenden of te chatten met andere scouts.

Heb je nog vragen over de JOTA/JOTI, dan kun je contact opnemen met je eigen leiding. Verder hebben we er vooral heel veel zin in! We hopen jullie dan ook allemaal de 19e te zien.

Groetjes, namens de leiding,

Anja en Pascal

Jota/Joti commissie 2013

Tip voor alle ouders en overige geïnteresseerden: volg ons op Facebook of Twitter om op de hoogte te blijven wat er die dag allemaal gebeurt! De links naar onze social media pagina's zijn te vinden in de menubalk.

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen