Brummense Pinkstermarkt

Datum bericht: 14 mei 2013

Beste welp, scout, explorer of stamlid,

Zoals je waarschijnlijk in het Rooksignaal gelezen hebt is Scouting Tapawingo Eerbeek aanwezig op de Brummense Pinkstermarkt op 20 mei (Tweede Pinksterdag). Omdat we de enige scoutinggroep uit de Gemeente Brummen zijn willen we ook alle kinderen in Brummen laten zien wat scouting nou precies is en wat je er allemaal voor leuke dingen doet.

We hebben die dag een kraampje op de markt. Bij dat kraampje is van alles te doen, van het knutselen van je eigen bellenblaasset tot een heuse stormbaan. Daarnaast is er op de markt ook heel veel te zien en te beleven. Denk bijvoorbeeld aan een springkussen, een graffiti workshop en diverse optredens.

Op deze dag worden er ook opkomsten georganiseerd voor onze leden. De tijdstippen zijn als volgt:

Ochtendwelpen         10:00 - 12:00 uur

Middagwelpen           14:00 – 16:00 uur

Scouts                         14:00 – 16:00 uur

Explorers                     10:00 – 16:00 uur

Stamleden                  10:00 – 16:00 uur

Ons kraampje is op het Koppelplein(zie http://goo.gl/maps/H8tlj). Uiteraard worden jullie verwacht in jullie scoutfit. Meer informatie over de markt is te vinden op de website van de Brummense Pinkstermarkt, http://pinkstermarktbrummen.nl.

Voor vaders en moeders is er trouwens ook genoeg te doen en te zien op de markt. Dus wanneer jullie je opkomst hebben kunnen papa en mama rustig over de markt lopen of op het terras van de zon genieten.

We hopen jullie de 20e allemaal te zien. Als er verder nog vragen zijn kunnen jullie contact opnemen met jullie eigen leiding.

Ps. Anno 2013 kan het gebruik van Facebook natuurlijk niet ontbreken. Meld je aan voor de Pinkstermarkt via https://www.facebook.com/events/144075445775611 of like de markt via https://www.facebook.com/PinkstermarktBrummen

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen