Tapawingo doet mee met NL Doet!

Datum bericht: 10 maart 2013

Op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart organiseert het Nederlandse Orangefonds NL Doet. Het idee achter deze actie is dat op deze dag mensen samen met vrienden, collega's, klasgenoten, familie of individueel een klus verichten voor een iemand anders. Deze klussen variëren van het schilderen van een clubgebouw tot het aanleggen van een speeltuinje in de wijk.

Ook in Eerbeek worden diverse klussen aangeboden. Zo worden de schuur en de tuin van basisschool De Enk opgeknapt, worden diverse herstelwerkzaamheden in de Werfakker gedaan en wordt het clubgebouw van de Korfbalvereniging geschilderd.

Ook Tapawingo heeft een klus: het is de bedoeling om om zaterdag 15 maart samen met camping Robertsoord houtwallen te plaatsen zodat het geluidsoverlast voor de camping beperkt wordt. En uw hulp is daarbij welkom! Voor meer informatie over NL Doet kijkt u op http://www.nldoet.nl, voor meer informatie over onze specifieke klus kijkt u op http://www.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=5990172 of neemt u contact op met het groepsbestuur via secretaris@tapawingo.nl.

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen