Jota/Joti in aantocht

Datum bericht: 15 oktober 2012

Beste scout,

Zaterdag 20 oktober staat de Jota/Joti weer op het programma. Dat is een internationaal weekend waarin scouts over de hele wereld contact met elkaar proberen te leggen. Vroeger ging dat via de radio en de zendmast, maar tegenwoordig kan dat natuurlijk ook via de computer (bijvoorbeeld door te chatten, maar ook via Facebook of e-mail).

Op 20 oktober is er voor alle scouts van Tapawingo een programma georganiseerd. Die dag kunnen jullie maken met alle manieren die er zijn om met andere scouts contact te hebben, maar hoe we dat precies gaan doen is natuurlijk nog een verrassing.

Wat is het belangrijkste voor die dag?

  • De opkomst is van 10:00 tot 15:00 uur.
  • We verzamelen bij het troephuis
  • Neem je fiets, een slot en een lunchpakket mee. Indien nodig, denk aan een regenpak.

Om 15:00 uur is de opkomst afgelopen. Je kunt dan nog tot ongeveer 16:30 uur blijven om te zenden of te chatten met andere scouts. Heb je nog vragen over de Jota/Joti, dan kun je contact opnemen met je eigen leiding. Verder hebben we er vooral heel veel zin in!

Tip voor alle ouders: volg ons op Facebook of Twitter om op de hoogte te blijven wat er die dag allemaal gebeurt! De links naar onze social media pagina's zijn te vinden in de menubalk.

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen