Prijswinnaar neemt jeugdabonnement Coldenhovense zwembad in ontvangst

Datum bericht: 30 april 2012

Eerbeek – Prijswinnaar Dani van der Giesen kan dit jaar het hele seizoen gratis zwemmen bij zwembad Coldenhoven te Eerbeek. Hij was vorig jaar tijdens de open dag van het Eerbeekse zwembad de winnaar van de door Scouting Tapawingo Eerbeek uitgeroepen prijsvraag.

Vorig jaar (2011) bestond het Coldenhovense zwembad tien jaar zonder subsidie en waren diverse activiteiten georganiseerd om dit heugelijke feit te vieren. Eén van deze activiteiten was een open dag, waarbij verschillende verenigen uit Eerbeek en omstreken aanwezig waren. De Eerbeekse scouts hadden een stand waar kinderen zelf een appeltaart konden bakken en hadden daarnaast een prijsvraag. Bij het standje van de scouts was een knikkerpot met een onbekend aantal knikkers geplaatst, waarbij het de bedoeling was het goede aantal te raden.

Dani van der Giesen was de gelukkige winnaar. Met 402 knikkers zat hij het dichtst bij het werkelijke aantal van 427 knikkers. Nu het nieuwe seizoen van start is gegaan, kon Dany eindelijk zijn jeugdabonnement in ontvangst nemen. Natuurlijk is hij dolblij met het jeugdabonnement en als het weer het toelaat zal hij veel te vinden zijn bij het zwembad. Tapawingo wenst hem veel plezier met zijn prijs.

Op de foto: scout Roy, prijswinnaar Dani en badmeester Hans.

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen