Welpen koken voor ouders

Datum bericht: 8 februari 2012

Zaterdag 4 februari hebben alle middagwelpen voor  hun ouders gekookt. En nee, niet zo maar gekookt: een heuse drie gangen maaltijd! 
 
Zaterdagmiddag tegen 15:00 uur kwamen alle welpen bij een. Na een kort spelletje werd het tijd om te beginnen met de voorbereidingen: een deel van de welpen ging aan de slag met de menukaarten, terwijl andere welpen alle tafels naar het goede lokaal brachten en weer een andere groep bezig was met het koken. Het was een heel karwei om alles voor elkaar te kregen, maar uiteindelijk hadden de welpen wel een uitgebreide maaltijd met stokbrood met drie soorten boter, gebakken champignons/ meloen met ham / cherrytomaatjes met mozzarella, drie soorten pasta en een ijsbuffet gemaakt. Om 18:00 was het dan zo ver en kwamen alle ouders en broertjes en zusjes aan. Daarom moesten de welpen niet alleen koken, maar zijn ze ook druk bezig geweest met het bedienen van de gasten.
 
De leiding (en alle ouders) zijn maar wat trots op onze welpen! Foto’s staan inmiddels online (klik op foto’s – ouderdiner).

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen