Inschrijven voor de HIT geopend!

Datum bericht: 2 januari 2015

Vanaf 2 januari zijn de inschrijvingen voor de HIT geopend. De HIT wordt door verschillende scouts georganiseerd en staat in het thema van een Hike, een Interesse- of een Trapperskamp. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een survival expeditie, een stookkamp of een radio-interesse kamp. Ook zijn er een kokkamp, een waterkamp en een aantal pionierkampen. Er zijn in totaal wel 60 verschillende kampen voor iedereen vanaf de welpen-leeftijd, dus er zit vast een leuk kamp voor jou tussen!

De HIT vindt plaats in Alphen (Noord-Brabant), Dwingeloo, Harderwijk, Baarn, Mook en Zeeland. Voor sommige HIT-plaatsen komt dit er op neer dat er een heleboel kampen op één terrein zijn, wat super gezellig is!
Meer informatie? Ga eens naar de website, www.hit.scouting.nl, of vraag je leiding eens naar de HIT. Bijna alle leiding is namelijk wel een keer op HIT geweest en sommige leiding gaat nog steeds! Je kunt je alleen of in een groepje opgeven voor de HIT, maar het is een kamp waarbij je eigen leiding niet mee gaat.
 
 

 

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen