Persbericht: Verhuisdag Eerbeekse scouts

Datum bericht: 17 oktober 2016

Na maanden hakken, timmeren, stucen en schilderen is het dan binnenkort echt zover: de scouts van Tapawingo verhuizen naar hun nieuwe locatie aan de Veldkantweg. 

De afgelopen maanden is het onderkomen op het Eerbeekse sportpark flink in verbouwd. Zo zijn de vier kleedkamers samengevoegd tot twee spellokalen waar de scouts op hun gemak het scoutingspel kunnen spelen. Daarvoor zijn onder andere de verschillende tussenmuren verwijderd, nieuwe kozijnen geplaatst en is een nieuwe vloer aangelegd. Daarnaast zijn er extra kasten geplaatst en is de elektra onder handen genomen.

Verhuisdag

Afgelopen dagen is al het nodige aan materiaal verplaatst. Zo hebben alle tenten, palen, tonnen, kampkisten, ballen en touwen een nieuwe plek gevonden. Zaterdag 22 oktober staat de officiële verhuisdag gepland, waarom de scouts in een lange stoet door Eerbeek van de oude naar de nieuwe locatie zullen gaan. Kijk dus niet vreemd op als u een groep scouts met potten, pannen of misschien zelfs tafels en stoelen ziet lopen.

Grote opening

Tijdens Halloween Eerbeek is de eerste gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe locatie. De officiële opening zal plaatsvinden in het voorjaar van 2017, maar uiteraard is iedereen ook voor die tijd van harte welkom als jeugdlid of leiding. Op www.tapawingo.nl vindt u meer informatie over scouting en het lidmaatschap.

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen