Nieuwe welpenleiding

Datum bericht: 30 september 2016

Sinds begin deze maand hebben de welpen twee nieuwe personen in het leidingteam: Abel Doornbosch en Hilde Herwegh. Beiden zijn vroeger zelf ook welp geweest bij Tapawingo, dus het zijn zeker géén vreemden. Uiteraard stellen zij zich graag aan jullie voor.

Abel Doornbos

Ik ben Abel ik ben 17 (bijna 18) jaar oud. Ik zit al op Scouting sinds de bevers en ben doorgestroomd van welpen naar scouts naar de Explorer. Ik volg de opleiding MBO watermanagement en hoop Hierna hbo Watermanagement te mogen gaan doen. Ik heb heel veel zin om samen met Coen en Hilde de welpen leiding te gaan geven!

 

 

 

 

 


 

Hilde Herwegh

Vanaf aankomend jaar ga ik, Hilde Herwegh, samen met Abel Doornbos en  Coen Herwegh leiding geven bij de middagwelpen.  

Ik ben 17 jaar oud, in november word ik 18. Ik ben dit school jaar begonnen met de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, ik werk bij zwembad molenallee in Loenen in het zomerseizoen en verder is mijn grootste hobby natuurlijk scouting enook hou ik erg van buiten sporten zoals mountainbiken. 

Zelf ben ik al vanaf mijn negende lid van Tapawingo en dit ben ik nog altijd met veel plezier.
Abel en ik gaan dit jaar samen beginnen met het leiding geven omdat dit ons een leuke nieuwe uitdaging leek. Wij volgen Pascal op die eerst leiding gaf samen met Coen. Wij hebben er erg veel zin in om het de kinderen zo leuk mogelijk te gaan maken en met een leuk programma te komen.

 

 

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen