Uitnodiging dodenherdenking

Datum bericht: 1 mei 2016

Op woensdag 4 mei om 20:00 uur is Nederland twee minuten stil. Stil, om stil te staan bij mensen die hun leven hebben gegeven voor de vrijheid van andere mensen en mensen die op dit moment niet vrij zijn. Mensen die tussen 1939 en 1945 gestorven zijn als soldaat of verzetsheld, maar ook mensen die nu vechten in Afghanistan en mensen die nu onderdrukt worden in China. Op 5 mei vieren we de vrijheid, want de vrijheid om naar school te mogen, naar scouting te kunnen en te mogen zeggen wat je denk tzonder daarvoor de gevangenis in te moeten heb je niet overal op de wereld.

Ook Tapawingo is net als voorgaande jaren aanwezig bij de dodenherdenking.Omdat wij de enige scoutinggroep in de gemeente Brummen zijn, zijn we zowel in Brummen als Eerbeek aanwezig.

  • Scouts en Welpen verzamelen om 19:15 uur op de parkeerplaats bij de begraafplaats aan de Coldenhovense weg 85 A, klik hier voor de locatie.
  • Stamleden en leiding verzamelen om 18:45 uur ook op de parkeerplaats bij de begraafplaats.
  • Explorers zijn in Brummen aanwezig. Stamleden die bij de herdenking in Brummen willen zijn kunnen contact op nemen met Frederik

Uiteraard heb je tijdens de herdenking gepaste kleding aan. Dat betekent dusnette schoenen, een nette blauwe spijkerbroek, een blouse met de juisteinsignes, je scoutingdas en je dasring. Leden in Eerbeek kunnen na 20:10 uur weer opgehaal dworden bij de begraafplaats.

We hopen jullie op 4 mei allemaal te zien in Eerbeek. Als er verder nog vragen zijn kunnen julliecontact opnemen met jullie eigen leiding.

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen