Sportspektakel nieuwe stijl olympische dag

Datum bericht: 24 maart 2016

Scouting Tapawingo, volleybalvereniging Spiker en voetbalvereniging Eerbeekse Boys houden op zaterdag 21 mei gezamenlijk een groots sportspektakel voor jeugd en volwassenen. Naast de traditionele Jeugd Olympische Dag kan er ook gekozen worden uit een stratenvolleybaltoernooi én een stratenvoetbaltoernooi om daaraan met een vriendenteam of buurtteam deel te nemen.

Teams bestaan uit vier of zes personen. De Jeugd Olympische Dag beleeft het tiende lustrum. De laatste jaren namen steeds rond de honderd kinderen deel aan deze dag. Gezamenlijk verdeelden ze 174 medailles, in verschillende leeftijdsklassen van 5 tot en met 12 jaar voor jongens en meisjes.

Omdat dit evenement niet verloren mag, heeft een aantal verenigingen de handen ineen geslagen met als resultaat het eerste SportSpektakel Eerbeek op de sportvelden aan de Veldkantweg. Dit jaar kunnen volwassenen zich niet alleen uitleven op het volleybalveld, maar is er ook een voetbaltoernooi georganiseerd door de Eerbeekse Boys. Voor de jeugd zijn er zes Olympische onderdelen en de uitdagende Trappersbaan van scouting Tapawingo. En voor volwassenen dus het volley- en voetbaltoernooi. Met vier personen heb je al een voetbalteam en met zes personen een team voor volleybal. Aan het eind van het SportSpektakel is er een gezamenlijke prijsuitreiking en een gezellige after-party.

Voor informatie en inschrijven: www.sportspektakel-eerbeek.nl. De inschrijving start op 2 april. Het SportSpektakel op sportpark de Veldkant begint op 21 mei om 12.30 uur.

Bron: http://www.rtv-veluwezoom.nl.

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen