Verhuizing naar een nieuwe locatie

Datum bericht: 10 januari 2016

2016 wordt voor Tapawingo een bijzonder jaar, dat is duidelijk. Als alles meezit verhuizen we namelijk met Tapawingo voor de zomer nog naar ons nieuwe troephuis aan de Veldkantweg!

Ons nieuwe troephuis

Het nieuwe troephuis is gelegen op Sportpark De Veldkant, naast de accommodatie van de Eerbeekse Boys. Het veld aan de linkerzijde gelegen, voorheen gebruikt door de korfbalvereniging wordt ons terrein. Een prachtige locatie met de volgende kenmerken:

  • Vrij gelegen
  • Goed bereikbaar voor onze jeugdleden, per fiets!
  • Midden in het verenigingsleven van Eerbeek
  • Makkelijke toegang tot Bos Kobuspark en de Veluwezoom
  • Degelijk en goed onderhouden pand dat voldoet aan onze wensen en behoeften Plan komende maanden

Ons nieuwe troephuis zal vanaf begin 2016 in ons bezit zijn. Dan kunnen we aan de slag om er met kleine aanpassingen een prachtig troephuis van te maken waar wij ons Scoutingspel kunnen spelen. Zo moeten er o.a. twee kleedkamers omgebouwd worden tot spel lokalen, komen er meer raampartijen en willen we de buitenzijde bekleden met houten schaaldelen.

Help!

Zondag 24 januari om 16.00 uur zijn alle leden en ouders welkom in ons nieuwe troephuis op Sportpark de Veldkant. Er is dan ruim de gelegenheid om rond te kijken en alle vragen te stellen. Andersom is er vanuit de groep de vraag aan alle leden/ouders en betrokkenen op welke wijze eenieder kan helpen om het pand geschikt te maken. Denk aan: slopen, bouwen, schilderen, schoonmaken, electra werk, installatiewerk, timmeren, sjouwen, catering, verhuizen en al wat niet meer. Een uitnodiging hiervoor volgt snel!

Voor in de agenda: Zondag 24 januari om 16.00 uur

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen