Nieuwe secretaris groepsbestuur

Datum bericht: 31 mei 2015

Met ingang van deze maand heeft ons groepsbestuur een nieuwe secretaris. Frederik Brink heeft het takenpakket van Roy Noordhoek overgenomen en zal zich samen met de andere leden van het groepsbestuur bezig gaan houden met onder andere het groepsbrede beleid en het contact met diverse externe partijen. Hieronder stelt hij zich aan jullie voor.

Vanaf heden mag ik mezelf secretaris van het groepsbestuur noemen. Samen met Mathijs, Tom, Pascal en Meint ga ik me inzetten voor Tapawingo. Ik ben erg blij te zien dat er de laatste tijd veel positieve ontwikkelingen plaatsvinden binnen Tapawingo. Neem bijvoorbeeld, naast de wekelijkse opkomsten, alle regionale activiteiten en activiteiten binnen de gemeente waar we aan deelnemen of die we zelf organiseren. Ik heb dan ook veel zin om deze ontwikkelingen voort te zetten om samen een mooie en actieve scoutinggroep te vormen.

Voor wie mij nog niet kent, ik ben Frederik Brink. Sinds mijn elfde jaar ben ik lid van scouting. Eerst bij de Verkenners (Scouts), later de Rowans en Sherpa’s (Explorers) en ten slotte stamlid. Hoewel ik sinds vijf jaar in Nijmegen woon kom ik graag terug naar Eerbeek voor bijvoorbeeld een groepsraad of een opkomst. Ik heb planologie en watermanagement gestudeerd in Nijmegen en volg op dit moment nog enkele vakken van de opleiding bos en natuurbeheer in Wageningen. Naast scouting steek ik veel tijd in muziek. Ik speel piano en ben toetsenist in een aantal bands.

Zowel bij muziek als bij scouting vind ik de beleving en het speelplezier belangrijk. Ik zie er naar uit om daar binnen Tapawingo aan bij te kunnen dragen. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor een goede communicatie binnen de groep en naar buiten toe, om daarmee leden en leiding te ondersteunen en hun plezier te vergroten!

Frederik Brink

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen