Gezondheidsformulier

Wanneer je lid wordt van Scouting Tapawingo Eerbeek en wanneer je mee doet aan een bijzondere activiteit (denk aan een zomerkamp of een regionaal kamp) dan is het verplicht een gezondheidsformulier in te leveren bij de leiding. Hiervoor zijn twee mogelijkheden, de hardcopy versie en de digitale versie.

1. Hardcopy versie

De hardcopy versie van het gezondheidsformulier is te vinden onder deze link. Je kunt deze versie printen, invullen, ondertekenen en inleveren bij de speltakleiding.

 

2. Digitale versie

Als je bent ingeschreven bij Tapawingo (dus je een mail hebt gekregen dat er gegevens zijn toegevoegd in Scouts Online), dan kan je het gezondheidsformulier ook digitaal invullen. Wanneer er dan gegevens wijzigen of je het gezondheidsformulier in moet leveren voor een bijzondere activiteit dan hoef je niet het hele formulier opnieuw in te vullen. 

Vul je het formulier voor de eerste keer in, dan gebruik je deze link. Wanneer je het formulier al eens hebt ingevuld (of het formulier is ingevuld door de leiding/ledenadministratie) dan kun je via "Mijn gegegens" > "Inschrijvingen" het formulier bekijken en wijzigen. Wanneer je niet zeker weet of je het formulier al eens hebt ingevuld kun je dit ook op deze manier controleren (maar je krijgt ook een melding als je het formulier nogmaals invult)..Problemen met het digitale formulier? Stuur even een mailtje naar de ledenadministratie.  

Let op: ook het digitale formulier dient uitgeprint en ondertekend te worden.